Leefbaarheid van het winkelcentrum de Oostburgwal

Auteur: Daniël
Leestijd: 4 min
Leestijd: 4 min

In kaart brengen wat aandacht verdient

In opdracht van de Gemeente Arnhem zet Daniël zich in als projectleider voor de verbetering van de leefbaarheid en de veiligheid van het winkelcentrum de Oostburgwal.

Samen met de ondernemers brengen we in kaart wat aandacht verdient. Denk bijvoorbeeld aan de aanpak van diefstal, overlast, intimidatie en vernieling. We werken hierbij nauw samen met het team leefomgeving, de wijkagenten, handhaving, jongerenwerkers en zorgprofessionals.

Maar ook de uitstraling van het winkelcentrum verdient aandacht. Zo gaan we in het nieuwe jaar aan de slag met een herontwerp waar meer oog is voor vergroening en het tegengaan van hittestress. Hierbij betrekken we de ondernemers, aanwonenden en bezoekers van het winkelcentrum.

???????? ???????????????????????????? ???????? ???????????? ???????????????????????? ???????????? ???????????????????????? ???????????????????????????????????? ????????????????????????????. Dit versterkt het vertrouwen tussen ondernemers, verhuurder en de gemeente. Zo hebben we op initiatief van de ondernemers voor het eerst in jaren weer kerstversiering weten te realiseren. Wat toch zorgt voor extra sfeer en warmte tijdens deze donkere dagen.

Een dankbaar project, waarin de kern ligt in een sterke verbinding tussen alle partijen. Wil je meer weten over deze aanpak? Laat het vooral weten aan Daniël! (daniel@wiltgroei.nl)

deel dit verhaal

Samen met de ondernemers brengen we in kaart wat aandacht verdient. Denk bijvoorbeeld aan de aanpak van diefstal, overlast, intimidatie en vernieling.