Nieuw jaar, nieuw verhaal, nieuwe stijl!

Auteur: Floor
Leestijd: 2 min
Leestijd: 2 min

Aan de slag met een nieuw verhaal, imago en een splinternieuw jasje...

In april 2023 is WILTgroei een coöperatie geworden. Die verandering, die voortkwam vanuit de filosofie dat we impact kunnen vergroten als het bedrijf door meerdere mensen gedragen wordt, betekende niet alleen een verandering in juridische constructie. Het zorgde ook voor nieuwe gesprekken over onze visie, onze kijk op de maatschappij, en over wat en hoe wij willen bijdragen.

Een vernieuwd verhaal dus. Waarbij duidelijk werd dat we niet alleen binnen systemen willen werken aan maatschappelijke vraagstukken, maar ook proactief systemen willen veranderen richting menswaardigheid. Zo bieden we nu trainingen aan in ‘menswaardig organiseren’, willen we het Homo Florens-mensbeeld gaan verspreiden binnen hoger onderwijs om een nieuw economisch beeld te creëren, en werken we met verschillende gemeenten aan humane opvang van vluchtelingen.

En, bij een nieuw verhaal hoort een nieuw imago! Gelukkig kwam hiervoor Studio NelNel op ons pad. Van Branding sessies tot logo ontwerp en een nieuwe site, Nel is hard aan het werk om de vertaalslag te maken. Wij durven te zeggen dat het echt heel gaaf wordt, en dat wij ons veel beter gaan voelen bij dit nieuwe jasje.

Eind februari komt het verhaal in nieuwe stijl online! We houden jullie op de hoogte.

deel dit verhaal

Gelukkig kwam hiervoor Studio NelNel op ons pad. Van Branding sessies tot logo ontwerp en een nieuwe site, Nel is hard aan het werk om de vertaalslag te maken.