Nieuwe kansen binnen de zorg

Auteur: Daniël
Leestijd: 1 min
Leestijd: 1 min

Hoe kan een leerling of student het best inschatten of diens talenten en interesse liggen in het werken in de zorg?

Juist, door ze een inkijkje te geven in het werkveld van verschillende zorgorganisaties. Een win-win, want daarmee creëer je niet alleen een goed beeld voor de student, maar krijgen zorgorganisaties ook de kans om deze jonge doelgroep te bereiken, te boeien en te binden.

Daniël is vanuit Wiltgroei al ruim 1,5 jaar betrokken bij het traject Sterk Zorg- en Welzijnsonderwijs (SZWO). Daar faciliteert hij de samenwerking tussen de onderwijs- en zorgorganisaties in de regio Land van Cuijk en Maasduinen. Hieronder een mooi interview waarin leden vanuit SZWO aan het woord zijn over de ambities.

We geloven erin dat als je partijen verbindt, er nieuwe kansen ontstaan. Als je meer wilt weten over netwerksamenwerkingen of hiermee aan de slag zou willen, neem dan eens contact op met Daniel 06-45383846 / daniel@wiltgroei.nl. Hij kan je hier als geen ander meer over vertellen.

deel dit verhaal

Een win-win, want daarmee creëer je niet alleen een goed beeld voor de student, maar krijgen zorgorganisaties ook de kans om deze jonge doelgroep te bereiken, te boeien en te binden.