Nieuwjaarsvoornemen 2024: werken aan een sterke organisatiecultuur!

Auteur: Julien
Leestijd: 2 min
Leestijd: 2 min

Menswaardig organiseren

December 2023 is hét moment voor een terugblik of evaluatie. Hoe tevreden zijn medewerkers in jouw organisatie? Hebben zij zich gewaardeerd gevoeld? Gepassioneerd? Of was er onrust? Misschien zelfs een jaar met hoog verloop en personeelstekorten?

Om in 2024 met een frisse blik naar de organisatiecultuur te kijken, is het helpend om eind dit jaar een werknemers tevredenheidsonderzoek te doen. En dan geen vragenlijst die gaat over de personeelsuitjes of de nieuwe koffiemachine, maar een 𝗱𝗶𝗲𝗽𝗴𝗮𝗮𝗻𝗱𝗲 𝘂𝗶𝘁𝘃𝗿𝗮𝗮𝗴 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝗵𝗼𝗲 𝗺𝗲𝗻𝘀𝗲𝗻 𝘇𝗶𝗰𝗵 𝘃𝗼𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘀𝗮𝘁𝗶𝗲.

Vanuit het menswaardig organiseren model heeft Wiltgroei hiervoor een scan ontwikkeld. De scan meet op 6 thema’s wat werknemers belangrijk vinden, en ook hoe zij de organisatie daar in werkelijkheid op scoren. Hierdoor krijg je helder in beeld waar jouw organisatie in 2024 mee aan de slag kan.

Interesse in de scan? Of wil je het informatiepakket met achtergrondinformatie over menswaardig organiseren ontvangen? Stuur een mailtje aan julien@wiltgroei.nl of reageer hieronder.

deel dit verhaal

Geen vragenlijst die gaat over de personeelsuitjes of de nieuwe koffiemachine, maar een ???????????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ???????????????? ???????????? ???????????????????????? ???????????????? ???????????????????????? ???????? ???????????????? ????????????????????????????????????????????.